Microsoft cooperation announced!

We have had discussions with Microsoft “boiling under” for some time, and now I’m very pleased to announce our cooperation with Microsoft to bring new possibilities to Oulu startup community and students – all creative, innovative people.

Now we can have a head start to conquer the Microsoft world-wide application store with disruptions offered by Metro and new Win8.

Press release (in Finnish) and details to join in below:

LEHDISTÖTIEDOTE
Starttamo ry.

Microsoft Windows 8 –seminaari rantautuu Ouluun

Microsoft Suomi ja Starttaamo ry. järjestävät yhteistyössä uutta Windows 8 – käyttöjärjestelmää esittelevän seminaaarin Startup- keskus Starttaamolla keskiviikkona 11.4.2012.
Windows 8 on uusi, iso mahdollisuus sovelluskehittäjille ja käyttöliittymäsuunnittelijoille. Tässä otsikolla ”Geeks on Slates @ Oulu” järjestettävässä seminaarissa sen osallistujat kuulevat, miten uutta Metro-käyttöliittymää voidaan hyödyntää uusien sovellusten toteuttamisessa ja millaista tukea uusille ja nykyisille laitealustoille on saatavissa. Microsoft Suomen edustaja kertoo tilaisuudessa myös Windows Storesta, jonka avulla kaikilla on mahdollisuus saada sovelluksensa maailmanlaajuiseen jakeluun. 
Aiheen tiimoilta järjestetään kaikkiaan viidessä kaupungissa ympäri Suomea kiertävä seminaarisarja, ja Oulu on yksi noista paikkakunnista.

– Oulun valikoituminen mukaan kiertueelle on luontevaa sikäli, että Oulussa on tunnetusti jo pitkät perinteet korkealuokkaisessa ja ammattitaitoisessa sovelluskehityksessä, kertoo Microsoftin Technology Evangelist Juhani Vuorio.
– Olemme iloisia päästessämme tällä tavoin tarjoamaan uusia mahdollisuuksia alueemme sovelluskehittäjille yhteistyössä Microsoftin kanssa, kertoo puolestaan Starttaamo ry:n puheenjohtaja Teemu Polo.

Polon mukaan nyt järjestettävä seminaari on päänavaus sille yhteistyölle, jota Microsoft ja Starttaamo ry. tulevat tekemään tulevaisuudessakin muun muassa erilaisten yhdessä järjestettävien tapahtumien ja Microsoftin BizSpark-ohjelman muodossa.

Lisätietoja medialle: Starttaamo ry:n puheenjohtaja Teemu Polo GSM 040 565 4496, E-mail teemu.polo@soljuva.fi
Lisätietoja seminaarista Microsoftin www-sivuilta http://bit.ly/H7xt4o ja Starttaamo ry:n www-sivuilta www.starttaamo.fi

Posted in Blog, News